Hjemmesider

Førsteinntrykket er det viktigste når vi gjør oss opp en mening om noe eller noen. Dette gjelder hjemmesider også. Websider er ferskvare og må fornyes med jevne mellomrom. En oppdatert hjemmeside er viktig. Ikke bare i innhold, men også design. Hjemmesidene skal avspeile bedriftens kvalitet og holdning.

Viktigheten av å ha responsive sider kan ikke undervurderes. Nettbrett og mobil brukes oftere til nettsøk enn PC’er, og kundene forventer at de kommer til en mobiltilpasset nettside. Ofte krever dette nye hjemmesider.

Vårt mål er at du skal gi det beste førsteinntrykket når kundene slår opp på din hjemmeside. Du tar nettet og framtiden på alvor. Å bare legge ut noen bilder og tekst på hjemmesidene er ikke godt nok i dagens konkurranse. Det krever bevissthet om hva du vil.

Vi hjelper deg med å finne ditt fortrinn, din unike spesialitet, ditt «hvorfor bruke meg». Sammen finner vi fram til innhold, tekst og design som gjør at din bedrift står fram med den kompetanse og verdier som kunden er på jakt etter, og som du kan gi dem.

Du vet hva, du vet hvorfor, vi vet hvordan.

© 2017 FRONTDESIGN - www.frontdesign.no

Til toppen